loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Civil de TGN fon més de 2.000 armes destinades a ferralla

El Circ Ciutat dijous, 24 de maig de 2018

La Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil de Tarragona ha procedit a la destrucció per fundició de 2.463 armes de foc que es trobaven dipositades per ferralla per diferents conceptes, entre els quals es trobava: mort del titular, caducitat de la llicència d'armes, lliurament voluntari dels propietaris, subhastes que han quedat desertes i en menor nombre les confiscades per la comissió de fets delictius o per un altre tipus d'infraccions administratives.

Foto: Guàrdia Civil de Tarragona

Del total de les armes, 1.908 corresponen a armes de foc llargues, 349 a pistoles i revòlvers, 110 d'aire comprimit i 96 armes blanques, totes elles van ser reduïdes a ferralla mitjançant fosa en una fàbrica de laminats de la província de Barcelona.

Dins de la partida d'armes destruïdes, es trobaven diverses armes blanques i d'aire comprimit, que havien estat intervingudes per part de la Guàrdia Civil o altres cossos policials de Tarragona en diverses actuacions, així com un canó d'artilleria d'imitació de 125 mm. dipositat voluntàriament per a la seva destrucció.

La reducció a ferralla de les armes està regulada en el vigent Reglament d'Armes de l'any 1993 i posteriors normes complementàries. L'import obtingut, un cop descomptades les despeses de manipulació són ingressats al Tresor Públic. El procés de destrucció va ser dut a terme i controlat des de l'inici fins al final del procés per personal de la Intervenció d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, que té la competència exclusiva en aquesta matèria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar