loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Sindicat de Periodistes de TGN premia els professionals de la demarcació

Sergi Casado Cultura i patrimoni diumenge, 02 de juny de 2013

La delegació tarragonina del Sindicat de Periodistes de Catalunya ha fet el primer pas per premiar la tasca de tots els professionals de la comunicació que duen a terme la seva tasca. Ho va fer en una gala celebrada al Teatre Metropol de Tarragona, en el marc d'una gala solidària en la qual tota la recaptació es va destinar a la Fundació Bonanit i a l'ONG tarragonina Orient-Occident. Prop de 300 persones hi van assistir.

Una imatge amb tots els premiats. / circdetarragona.com

Un moment de la gala, amb el mag Jordi Caps. / circdetarragona.com

Els premis, als quals optaven més d'una trentena de mitjans, periodistes, comunicadors i fotoperiodistes, es van dividir en 8 categories. Delcamp.cat va rebre el guardó en la categoria 2.0 (a la qual també optava El Circ); la revista ViuTarragona, a l'emprenedoria (El Circ també hi optava); el fotoperiodista David Oliete, a la millor imatge; la responsable del gabinet de premsa de l'Ajuntament de Tarragona, Emilia Arnavat, a la trajectòria professional; el setmanari El Vallenc, a la resistència, i el periodista del Diari de Tarragona Xavi Fernández, es va emportar el guardó en la categoria Històries. El jurat va deixar desert el reconeixement en la categoria d'Investigació; una circumstància que va fer palesa la necessitat de tenir més professionals que aprofundeixin, precisament, en aquest sector del periodisme, però que la greu situació econòmica de les empreses ho impedeix. Cal dir que alguns periodistes i mitjans nominats als premis van declinar la invitació i van refusar assistir a la gala.

Finalment, durant la gala també es va concedir el Premi Nacional de Comunicació al conductor del Matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes.

En els seus discursos, el director d'El Vallenc, Francesc Fàbregues, va fer una defensa aferrissada de la premsa comarcal, tot recordant que, fa temps, que és la més pròxima, i que compta amb més d'un milió de lectors.

El president del Sindicat de Periodistes, Ricard Checa, va destacar la voluntat de continuïtat dels premis i la intenció de traslladar-los, de cara a l'any vinent, fora de Tarragona. Salou o Tortosa podrien ser la seu dels premis de l'any 2014.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar