loader
menu

CIUTAT

Els marxants de TGN renuncien a obrir per les tardes

El Circ Ciutat dimarts, 29 de maig de 2018

Un cop es traslladi a la plaça Corsini, operació que encara no té data prevista, els mercadet dels dimarts i els dijous de Tarragona mantindrà l’horari tradicional d’obertura, és a dir, de 7h a 15h. Així ho han decidit la majoria dels marxants en una consulta feta per l'empresa municipal de mercats, Espimsa, en la qual el 58% dels paradistes han rebutjat l'opció d'obrir també per les tardes.

Foto: circdetarragona.com

Segons ha explicat Espimsa, en la consulta es van plantejar dues opcions: obrir el mercadet pel matí i obrir pel matí i les tardes en dues temporades molt definides: la d’estiu, del 20 de juny al 20 d’agost; i la de Nadal, del 24 de novembre al 15 de gener. Aquestes dues propostes recollien les diferents peticions de les quatre associacions de marxants que actualment tenen parades.

Un dels requisits va ser que per ampliar l’horari, és a dir, obrir dues temporades per la tarda, era necessari que com a mínim, el 60 per cent ho volguessin per tal de donar una oferta comercial adequada i una bona imatge. Tot i que per poc, no s'ha arribat al percentatge que hauria suposat ampliar l'horari d'obertura del mercadet.

"Hem estat sensibles a les peticions de les agrupacions i la decisió final ha estat el resultat del procés participatiu impulsat per Espimsa, respectem el resultat de la majoria i ara el nostre objectiu es que el trasllat s’efectuï el més aviat possible, una vegada la plaça estigui enllestida del tot”, ha explicat la regidora i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando.

Tot i que l'Ajuntament de Tarragona ja ha recepcionat l'obra a la plaça Corsini, encara no hi ha data concreta perquè els marxants abandonin la Rambla Nova.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar