loader
menu

CIUTAT

Torna el Tarragona dtapes

El Circ Ciutat dimarts, 29 de maig de 2018

Després del parèntesi de l'any passat, torna la ruta Tarragona dtapes. L'edició d'enguany, que vindria a ser la novena, o en tot cas la primera de la nova etapa, estarà organitzada per l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i comptarà amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona.

Foto: circdetarragona.com

La ruta, que ja fa temps que es ve coent, tindrà lloc del 14 de juny a l'1 de juliol; i d'aquesta manera, coincidirà plenament amb la celebració dels Jocs Mediterranis, que es disputaran del 22 de juny a l'1 de juliol. En els darrers mesos, tant la Cambra com la pròpia AEHT han acabat de donar forma al certamen i alhora han anat fent la selecció dels bars i restaurants participants, que es preveu que serà similar a la del darrer any de celebració, l'any 2016, quan hi van prendre part prop d'una cinquantena de locals i entre tots van repartir 370.000 racions, el rècord absolut de totes les edicions.

El retorn del Tarragona dtapes tornarà a comptar amb el patrocini de la cervesera barcelonina Moritz; la mateixa que va acompanyar la ruta durant els anys 2014, 2015 i 2016, després que la Cambra de Comerç i Estrella van decidir separar-se, i aquesta última apostés per fer la seva pròpia ruta, el Tarraco Tapes.

Es preveu que el preu de la tapa + quinto es mantingui i sigui el mateix que en els darrer anys: 2,5 euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar