loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

CIUTAT

Torna el Tarragona dtapes

El Circ Ciutat dimarts, 29 de maig de 2018

Després del parèntesi de l'any passat, torna la ruta Tarragona dtapes. L'edició d'enguany, que vindria a ser la novena, o en tot cas la primera de la nova etapa, estarà organitzada per l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i comptarà amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona.

Foto: circdetarragona.com

La ruta, que ja fa temps que es ve coent, tindrà lloc del 14 de juny a l'1 de juliol; i d'aquesta manera, coincidirà plenament amb la celebració dels Jocs Mediterranis, que es disputaran del 22 de juny a l'1 de juliol. En els darrers mesos, tant la Cambra com la pròpia AEHT han acabat de donar forma al certamen i alhora han anat fent la selecció dels bars i restaurants participants, que es preveu que serà similar a la del darrer any de celebració, l'any 2016, quan hi van prendre part prop d'una cinquantena de locals i entre tots van repartir 370.000 racions, el rècord absolut de totes les edicions.

El retorn del Tarragona dtapes tornarà a comptar amb el patrocini de la cervesera barcelonina Moritz; la mateixa que va acompanyar la ruta durant els anys 2014, 2015 i 2016, després que la Cambra de Comerç i Estrella van decidir separar-se, i aquesta última apostés per fer la seva pròpia ruta, el Tarraco Tapes.

Es preveu que el preu de la tapa + quinto es mantingui i sigui el mateix que en els darrer anys: 2,5 euros.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar