loader
menu

CIUTAT

La Catedral de TGN es convertirà en Banc de sang

El Circ Ciutat dimarts, 29 de maig de 2018

Per primer cop una catedral serà l'escenari d'una campanya de donació de sang, i serà la de Tarragona. La cita serà el proper dissabte, 2 de juny. Durant tot el matí, les persones que ho vulguin podran donar sang en aquest emblemàtic espai de la ciutat gràcies a la implicació de l’Arquebisbat de Tarragona, que ha posat totes les facilitats possibles per obrir l’espai a aquesta particular activitat.

Foto: circdetarragona.com

La campanya arriba a les portes de l’estiu, una època de l’any en què baixen les reserves de sang com a conseqüència del canvi d’hàbits de la ciutadania. Per això, el Banc de Sang convida a totes les persones que puguin a que vagin a donar a la Catedral o bé a l’espai de donació ubicat a la planta baixa de l’Hospital Joan XXIII, que està obert de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 hores. A més, des d’aquest any l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla també acull el primer dijous de cada mes una campanya de donació de 9 a 14 hores.

A les 13 hores, l’arquebisbe Jaume Pujol visitarà l’espai de donació i es solidaritzarà amb les persones que necessiten sang per als seus tractaments. Pujol ha estat donant habitual fins que ha complert 70 anys, edat límit per a donar sang. Ara, explica, continua col·laborant amb la donació de sang a través d’iniciatives com aquesta.

La sang, sempre necessària

Per ser donant de sang cal complir les següents condicions bàsiques:

  • Tenir entre 18 i 70 anys
  • Pesar 50 quilos o més
  • Trobar-se bé de salut
  • En cas de ser dona, no estar embarassada


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar