loader
menu

CIUTAT

Condemnen Gas Natural a pagar 2,1ME per l'explosió de 2005 en un pis de la Rambla Nova

El Circ Ciutat dimecres, 30 de maig de 2018

La Sala Primera del Tribunal Suprem ha condemnat a Gas Natural a pagar indemnitzacions per valor de 2,1 milions d'euros per l'explosió de gas en un immoble de la Rambla Nova el novembre de 2005 que va provocar cinc morts, quatre dels quals de la mateixa família, lesions a un vianant i diversos danys materials als vehicles que es trobaven estacionats en la zona.

Una imatge del solar on estava l'habitatge. Foto: circdetarragona.com

La sentència, que arriba tretze anys després del sinistre que va conmocionar tota la ciutat, condemna l'empresa gasista a abonar 1,6 milions d'euros a Mapfre de manera solidària, ja que era la companyia asseguradora de l'habitatge, situat en el número 72 de la Rambla Nova.

A causa de l'explosió de gas, l'inquilí del tercer pis, José B.V., de 47 anys, va morir a l'acte i també ho van fer quatre dels cinc membres de la família que ocupaven el quart pis: la metgessa de l'Hospital de Santa Tecla, Olga A.A., llavors, de 37 anys, i els seus tres fills: Sergio, Raúl i David, de 5 i 3 anys i un mes i mig d'edat, respectivament, en aquell moment.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar