loader
menu

CIUTAT

TGN invertirà 120.000 euros en una nova rambla a Ponent

El Circ Ciutat dimecres, 30 de maig de 2018

Quan falta menys d'un any per a les eleccions municipals, l'Ajuntament de Tarragona continua anunciant obres i noves inversions a la ciutat. En aquesta ocasió, a Ponent, i concretament al barri del Pilar, on hi construïrà una rambla, que estarà situada entre els Blocs “Camisas” i “Riu Cinca” de l'esmentat barri, i que comportarà una inversió de 120.000 euros.

Imatge virtual de la futura nova rambla del barri del Pilar. Font: Ajuntament de Tarragona

El projecte, que constarà d'una zona de passeig central amb nou arbrat, està treballat amb l’associació de veïns i segons el consistori, fet d’acord amb les necessitats del barri. La intervenció, que és previst que comenci a la tardor, proposa també la supressió de les barreres arquitectòniques existents actualment per fer que el seu ús sigui més còmode.

El projecte de reforma homogeneïtzarà l’aspecte visual mitjançant la unificació de materials i així suavitzarà els diferents desnivells que actualment hi ha. La nova pavimentació amb material asfàltic tindrà diferents textures i colors que eliminaran la vorada i les voreres per tal d’obtenir una imatge de catifa. D’aquesta manera també s’aconseguirà suprimir les barreres arquitectòniques.

"És una obra molt reivindicada però que el projecte ja és una realitat. I això demostra que també es fan inversions al barri i s’atenen les demandes de les entitats”, ha celebrat la presidenta de l’Associació de Veïns del Pilar, Cristina Berrio.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar