loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes homenatjarà els esportistes de la ciutat

El Circ Ciutat dijous, 31 de maig de 2018

Amb restaurants de la Marina Tarraco, a un preu de 3 euros la tapa més beguda i amb l'apadrinament d'esportistes tarragonines. Aquestes són algunes de les que presenta la ruta de tapes pionera de Catalunya, el Tarragona dtapes, que torna després d'un parèntesi d'un any, i que coincidirà amb els Jocs Mediterranis.

Una imatge de la presentació de la 9ena ruta Tarragona Dtapes. Foto: cedida

El certamen gastronòmic, que arriba a la novena edició, comptarà amb la participació de 37 establiments de la Part Alta, zona centre, del Serrallo i enguany també de Port Tarraco, a on s'hi podrà arribar en el trenet turístic. Després de vuit edicions sota el paraigua principalment de la Cambra de Comerç, el dtapes d'enguany està organitzat per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona, patrocinat per la cervesera Moritz i també comptarà amb la col·laboració de la Cambra.

El tret de sortida al certamen es donarà el proper 14 de juny i s'allargarà fins l'1 de juliol; un període durant el qual a Tarragona se celebraran els Jocs Mediterranis. Des de l'organització, a més, s'ha volgut posar èmfasi en el caràcter esportiu de la ruta i per aquest motiu cadascuna de les 37 tapes estarà apadrinada per un esportista tarragoní que hagi estat campió d’Espanya o Catalunya. Sota el lema "A Tarragona som campions”, el Tarragona dTapes reivindicarà la qualitat dels esportistes locals.

Com en edicions anteriors, l'organització distribuïrà tapòdroms en paper perquè es puguin consultar les prop de quaranta propostes que ofereixen els bars i restaurants participants. També pots fer-ho a través de l'APP oficial del IX Tarragona dTapes o també a través de Facebook i Instagram.

En aquesta edició es recupera la figura del Tapejador d’Or, així que tastar totes i cadascuna de les tapes té premi. Per aconseguir-lo cal presentar el Tapòdrom degudament segellat a la seu de l’Associació d'Empresaris d'Hoteleria de Tarragona (Rambla Nova, 114, 2n) en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Per escollir els establiments guanyadors caldrà haver degustat un mínim de 18 tapes i tenir el full de votació degudament segellat pels respectius establiments. Aquestes persones decidiran amb el seu vot quin local guanyarà:

-La Forquilla d’Or al guanyador absolut del IX Tarragona dTapes.

-La Forquilla de Plata, pel millor establiment de la Part Alta.

-La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Centre.

-La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Serrallo-Marina Port Tarraco.

-Premi a la Millor Tapa que hagi maridat amb Moritz.

Aquest full de votació es presentarà al Patronat de Turisme de la Rambla Nova i es dipositarà en una urna del IX Tarragona dTapes. Per tal de que sigui vàlid, no us heu d'oblidar de posar correctament totes les vostres dades personals. Totes aquestes fulles de votació entraran en el sorteig d'un meravellós premi. En acabar la promoció es lliuraran els cinc premis als restauradors que resultin vencedors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar