loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament anuncia una inversió de 400.000 euros per a reformar escoles

El Circ Ciutat dijous, 31 de maig de 2018

Nou anunci per part de l'Ajuntament de Tarragona referent a inversions en equipaments municipals. En aquest cas, principalment destinat a les escoles, i la partida que s'hi destinarà, uns 400.000 euros, dels quals, gairebé la meitat seran per a l'escola El Miracle, amb 103.000 euros, i per a la de Bonavista, amb 97.000 euros. En concret s’actuarà a catorze escoles de la ciutat, a més de l’Escola Municipal de Música i la seu de l’IMET, a l’avinguda Ramón y Cajal.

Foto: tarragona.cat

Les actuacions preveuen una millora o reforma de les instal·lacions a diferents nivells, en alguns casos en l'estructura dels equipaments mentre que en d'altres s'actuarà per millorar la instal·lació de serveis o elements concrets com lavabos o equipaments infantils i esportius. A part de l'escola El Miracle i la de Bonavista, la Cèsar August i la Pau Delclòs seran les altres dues on es realitzin les actuacions per un import econòmic més elevat. A Torreforta, a Sant Pere i Sant Pau i a Sant Salvador també es preveuen intervencions importants.

La selecció de les actuacions a realitzar i la seva jerarquització prové d'una auditoria a tots els centres educatius de la ciutat, realitzada la tardor de l'any passat. L'estudi va servir per determinar l'estat general de les estructures i instal·lacions, així com per determinar les principals propostes de millora.

Consulta totes les inversions previstes en el document adjunt.


Documents

Inversions_escoles_TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar