loader
menu

CIUTAT

El relleu a la Moncloa altera el protocol dels Jocs

El Circ Ciutat divendres, 01 de juny de 2018

"Ens hem hagut d'adaptar a tot tipus de cicles i de canvis polítics, i així ho farem ara. Les modificacions només seran en els dispositius de protocol". Així responia el regidor comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, sobre el relleu en el govern de l'Estat, després que la moció de censura promoguda pel PSOE hagi prosperat i hagi fet fora el PP de l'executiu espanyol.

Una imatge de la visita a Tarragona de la fins ara vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, amb motiu dels Jocs. Foto: circdetarragona.com

Villamayor, militant socialista, insisteix que ara mateix "no podem fer valoracions polítiques ni partidistes", tot recordant que el govern espanyol, quan estava en mans del PP, "va complir i ha fet arribar els 15 milions d'euros promesos".

Les personalitats que vindran a Tarragona amb motiu dels Jocs procediran de les matexes institucions, com ara el Congrés dels Diputats, del Senat, del Parlament, de l'Europarlament, de la Corona, o de les Diputacions, entre d'altres. Aixó, sí, ara algunes arribaran amb els càrrecs canviats, i d'aquí les modificacions protocolàries. La més destacada és la del president espanyol. Ja no serà Rajoy, sinó Pedro Sánchez. Tampoc no hi serà el fins ara Ministre d'Esport i Cultura, Íñigo Méndez de Vigo; ni tampoc el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo; ni el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra. Aquests són només alguns dels 'cromos' que s'hauran de canviar en els propers dies.

D'altra banda, la visita que havia de fer la fins ara vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría el proper dimarts 5 de juny també s'ha cancel·lat, per raons òbvies. En aquest aspecte, Villamayor ha explicat que, un cop es conformi el nou govern, buscaran la persona més adequada perquè pugui tallar la cinta d'un dels equipaments que encara no està inaugurat de manera oficial.

A nivell pressupostari, des del Comitè Organitzador de Tarragona 2018 també estan tranquils, ja que els 4ME previstos en els comptes aprovats fa tot just una setmana pel PP es mantindran.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar