loader
menu

CIUTAT

Desmantellen dos prostíbuls il·legals al centre de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 04 de juny de 2018

La Policia Nacional ha desmantellat a Tarragona dos pisos on quatre dones, dues d'elles de nacionalitat colombiana, una d'origen bolivià i una altra de nacionalitat búlgara eren explotades sexualment contra la seva voluntat. Els prostíbuls, estaven regentats per quatre membres d'una mateixa família de nacionalitat colombiana. Aquest operatiu coincideix amb l'increment de controls, que juntament amb la resta de cossos policials, està duent a terme la Policia Nacional amb motiu dels Jocs del Mediterrani.

Fotos: Policia Nacional

Fotos: Policia Nacional

Captació de les víctimes

L'operació policial va permetre localitzar els pisos utilitzats com a prostíbuls a la ciutat de Tarragona gràcies a la denúncia que diversos dies abans havia formulat davant la Policia Nacional una de les dones, en què assegurava que havia estat captada al seu país origen amb falses promeses de treball, concretament cura de nens o gent gran i en arribar a Espanya li deien que havia contret un gran deute amb els seus "patrocinadors" i que devia fer front a ella obligant-la a exercir la prostitució.

Organització criminal

Els detinguts, formaven part d'una organització encapçalada pel pare, de nacionalitat colombiana i nascut el 1966, la mare també de nacionalitat colombiana i nascuda el 1966 i dos fills homes de la mateixa nacionalitat i nascuts un a 1992 i l'altre el 1996, tots ells amb domicili en aquesta ciutat de Tarragona. Es dóna la circumstància que algunes de les víctimes han estat incorporades al programa de testimonis protegits en haver rebut serioses amenaces per part de membres de l'organització.

Els quatre detinguts als quals se'ls imputen delictes relatius a la prostitució, tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, contra els drets dels ciutadans estrangers, organització criminal i amenaces, van ser posats a disposició de l'autoritat judicial corresponent, que va decretar el seu posada en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

Durant l'escorcoll policial també es va localitzar documentació referent a les entrades registrades, la qual servirà per a continuar amb la investigació, ja que es desprèn que hi ha més víctimes immerses en aquests fets. L'operació ha estat desenvolupada per agents del Grup I de la UCRIF de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar