loader
menu

CIUTAT

Josep Andreu deixa la presidència del Port de Tarragona i torna al sector privat

El Circ Ciutat dimecres, 06 de juny de 2018

El president de l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT), Josep Andreu, ha oficialitzat avui la seva dimissió del càrrec i el seu retorn al sector privat. Andreu, que va arribar a la presidència del Port de Tarragona ara fa 7 anys, ha comunicat la decisió de forma personal al nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en què li ha transmès que no volia seguir al capdavant de l'APT.

Foto: circdetarragona.com

En un comunicat emès per l'APT, Andreu ha explicat que ja tenia presa la decisió des de principis d'any, "però que, per ètica i lleialtat institucional, ha esperat a transmetre-la a la formalització del nou Govern de la Generalitat".

Andreu també ha comunicat aquesta decisió avui mateix als membres del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

La marxa d'Andreu, però, no es farà efectiva fins que no es decideixi la persona que el rellevarà en el càrrec. Per això, des de l'APT s'ha insistit que l'encara president del Port s’ha posat a disposició del conseller Damià Calvet i li ha agraït la seva atenció i disponibilitat per acordar un traspàs formal i ordenat, similar al que s’ha dut a terme avui al Port de Barcelona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar