loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Nous parquímetres, però també noves confusions

Sergi Casado Ciutat dilluns, 03 de juny de 2013

Els nous parquímetres ja estan aquí. L'empresa d'Aparcaments de Tarragona els ha començat a instal·lar, just el mateix dia en què també ha creat una quarantena de noves places de zona blava a l'avinguda Andorra.

Usuaris davant dels nous parquímetres. / circdetarragona.com

Usuaris davant dels nous parquímetres. / circdetarragona.com

Usuaris davant dels nous parquímetres. / circdetarragona.com

Les noves zones blaves de l'avinguda Andorra. / circdetarragona.com

Tot i que, a priori, les noves màquines multipliquen les prestacions de les antigues, alguns usuaris de la zona de residents i de la zona blava dels voltants de l'avinguda Andorra han tingut problemes per obtenir el seu tiquet i han necessitat l'ajuda d'agents de l'empresa per resoldre dubtes. D'altres, davant la impossibilitat de retirar cap tiquet i de comprendre el funcionament del nou dispositiu, i també pel temor a ser multats, han optat per aparcar el vehicle en una altra zona de la ciutat.

Malgrat que des de les oficines de l'empresariat d'aparcaments es va informar que, inicialment, el pagament només es podia fer en metàl.lic, avui la presidenta de l'ens municipal, Begoña Floría, ha aclarit que també es poden obtenir tiquets amb targeta de crèdit. Per fer-ho a través del telèfon mòbil, el sistema encara no ho permet.

Tal com s'ha pogut comprovar, Aparcaments ha iniciat la instal·lació dels nous i flamants parquímetres al sector 1, que comprèn els següents carrers: Avinguda de Catalunya, avinguda del Principat d'Andorra, Joana Jugan, Assemblea de Catalunya, Sant Antoni Maria Claret, Santa Joaquima de Vedruna, Baró de les Quatre Torres, Mossèn Salvador Ritort i Faus, passatge del Taquígraf Martí, marqués de Montoliu i rambla Nova entre Imperial Tarraco i Colom. En aquesta zona hi ha 1.168 places d'aparcament, segons indica en el seu web.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar