loader
menu

CIUTAT

Una alumna de l'Institut Els Pallaresos guanya el premi Trics Talk 2018

El Circ Ciutat dijous, 07 de juny de 2018

Laura Roig Grau, alumna de l’Institut Els Pallaresos, ha estat la participant més votada de la segona edició del TRICS Talk, el certamen que premia el Treball de Recerca procedent del Fòrum TRiCS més popular de la xarxa. El treball guanyador es titula “Com millorar l'eficiència energètica domèstica amb Arduino?”

Foto: AEQT

El canal de Youtube de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha estat l’encarregat d’albergar els vídeos del gairebé centenar de participants del TRICS Talk d’aquest any que, juntament amb la plataforma de votacions de delCamp.cat, han acumulat un total de 76.000 vots i prop de 10.000 visualitzacions.

L’entrega del premi s’ha celebrat aquest dijous a la seu de l’AEQT de la mà de Juan Pedro Díaz, gerent de la mateixa associació, i Rafael Muñoz, Inspector en Cap Adjunt del Departament d’Ensenyament. La guanyadora ha recollit el premi, que consisteix en un Ipad, acompanyada de la seva família, la tutora del treball i també el cap d’estudis del seu institut.

El TRiCS Talk és una iniciativa que sorgeix del Fòrum TRiCS, un projecte educatiu organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i impulsat per l’Associació Empresarial Química de Tarragona que compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest permet reunir alumnes de tot el territori amb l’objectiu d’intercanviar idees, impulsar les habilitats comunicatives dels estudiants i obtenir orientació i informació sobre els estudis universitaris, entre d’altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar