loader
menu

CIUTAT

La URV ja té la seva primera rectora

El Circ Ciutat dilluns, 11 de juny de 2018

Aquest matí la rectora de la URV electa el dia 15 de maig, Maria José Figueras, ha pres possessió del càrrec davant el fins ara secretari general Esteve Bosch, que ha llegit el decret de nomenament signat pel Govern de la Generalitat. Un cop ha signat en el llibre de presa de possessió, la nova responsable de la URV ha nomenat la nova secretària general, Laura Román, que també és responsable d’Igualtat. El rector sortint, Josep Anton Ferré, ha signat també en el llibre.

Foto: URV

A l’acte també han estat acompanyats per Joan Pedrerol, president del Consell Social de la URV, de membres del nou equip de govern, de membres del govern anterior i de persones de la comunitat universitària. En finalitzar l’acte, Maria José Figueras ha mantingut contacte amb els mitjans de comunicació, que han estat convidats a la presa de possessió. Demà dimarts 12 de juny prendran possessió la resta de l’equip de govern de la rectora, que dirigirà la URV els propers quatre anys. L’acte tindrà lloc a les 9 h. a la sala de juntes del Rectorat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar