loader
menu

CIUTAT

Què n'hem de fer de l'edifici del Banc d'Espanya?

El Circ Ciutat dimarts, 12 de juny de 2018

Després de tots els intents frustrats per donar-li un ús, el Banc d'Espanya es perfila novament com un dels grans 'caramels' durant la propera campanya electoral a Tarragona. Mentre l'equip de govern de Ballesteros, més enllà d'haver-ne obert els jardins del darrere, continua sense fer cap concreció al respecte, els partits van desgranant les seves propostes perquè per fi la ciutat el pugui gaudir.

Foto: circdetarragona.com

Si ara fa uns dies, el candidat d'Esquerra, Pau Ricomà, proposava convertir l'edifici de la Rambla Nova en un centre cívic cultural; ara des de Ciutadans han instat l'equip de govern de l'Ajuntament a sol·licitar al Ministeri de Foment la subvenció de l'1% Cultural per aconseguir el finançament necessari per rehabilitar-lo i poder obrir-lo obrir a la ciutadania.

"S'han d'aprofitar totes les oportunitats possibles per aconseguir inversions a la ciutat" de la mateixa manera que "estudiar les necessitats dels edificis públics", ha insistit el portaveu de C's al consistori i futur alcaldable, Rubén Viñuales, qui ha aprofitat per criticar novament "la deixadesa de l'equip de govern en relació amb les subvencions d'altres Administracions" com per exemple "la pèrdua d'ajudes europees constants". Viñuales ha considerat "imprescindible" la reclamació perquè "no es perdin importants inversions per a Tarragona per defectes de forma".

Ciutadans ha fet aquest suggeriment a l'equip de govern del PSC-PP després que el Govern espanyol hagi donat a conèixer les bases de la subvenció de l'1% Cultural.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar