loader
menu

CIUTAT

Els Jocs també vetllaran per evitar les conductes sexistes

El Circ Ciutat dimarts, 12 de juny de 2018

La campanya “Respecta’m”, que té com objectiu prevenir les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual, també estarà present durant la celebració dels Jocs Mediterranis, del 22 de juny a l'1 de juliol. Es donarà material informatiu de la campanya als 3622 esportistes i als membres dels cossos tècnics dels 26 països participants.

Foto: circdetarragona.com

També s’instal·laran lones, vinils i es projectaran vídeos que seran els elements visibles del lema “Respecta’m”, que s’han dissenyat en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i àrab. Les lones s’ubicaran en diferents espais de l’anella olímpica; els vinils en els vestidors i els cartells informatius sobre la campanya en diferents espais d’on se celebraran els Jocs de les diferents seus.

Durant la campanya, apadrinada per l'atleta torrenca Berta Castells, també es facilitarà formació als voluntaris sobre la campanya perquè puguin donar informació.

La consellera de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, ha explicat que “la campanya “Respecta’m” posa de manifest el compromís de l’Ajuntament de Tarragona amb la igualtat i la prevenció de conductes sexistes”. També ha subratllat que “és la primera vegada que en una competició esportiva d’aquesta importància hi ha una campanya especifica adreçada a que els comportaments siguin els correctes respecte a les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual”.

a campanya, engegada el 2016, pretén visibilitzar aquestes conductes amb una línia de treball estable i continuada per tal de crear consciència i canviar la mirada del jovent, dels professionals i de la ciutadania en els diferents àmbits i contextos socials: educatiu, lleure, laboral, sanitari, esportiu, publicitari, etc.

Des de que es va posar en marxa el “Respecta’m” en les festes locals i en l’oci nocturn, s’ha anat ampliant a d’altres àmbits com l’educatiu i el cultural. Per exemple, en la presentació de l’obra “Max in Love” arrel del treball desenvolupat en els Instituts de Secundaria. Fa un any que es va començar un procés per la seva implementació a l’àmbit laboral amb les empreses municipals, sindicats i algunes empreses de la ciutat. El resultat d’aquest treball es presentarà a l’octubre.

El Komando Nits Q farà sortides per les diferents seus

El grup Komando Nits Q farà sortides per les diferents seus de Tarragona i repartiran polseres, xapes, díptics i materials divers. La seva presència serà els dies i hores següents:

Dia 22 de juny, acte d’inauguració dels Jocs al Club Gimnàstic de 19 a 21h. i a Tarragona centre, de 23 a 2 de la matinada.

Dia 23 de juny, al Centre aquàtic Campclar de 15.45 a 18.15h.

Dia 24, de 10.30 a 13h. al pavelló del Serrallo.

Dia 30 de juny, de 9 a 12h. al Club Tenis Tarragona.

Dia 30 de juny, de 16.45 a 19.15 al Centre aquàtic de Campclar.

Dia 1 de juny, acte de cloenda al Club Gimnàstic de Tarragona.


Documents

Campanya Respecta'm Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Campanya Respecta'm Jocs Mediterranis Tarragona 2018_ Idiomes


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar