loader
menu

CIUTAT

Quatre anys de presó per a un empleat del Joan XXIII que va violar a una pacient

El Circ Ciutat dimecres, 13 de juny de 2018

El Tribunal Suprem ha ratificat la condemna de quatre anys de presó per a un empleat de l'Hospital Joan XXIII per haver violat a una pacient el maig de 2013, i també l'ha condemnat a indemnitzar la víctima amb 12.000 euros; una quantitat que haurà d'assumir l'Institut Català de la Salut (ICS) en concepte de responsable civil subsidiari.

Foto: circdetarragona.com

La secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ja va dictar sentència el juliol de l'any passat, condemnant l’acusat a quatre anys de presó per un delicte d’abús sexual, així com a la pena de prohibició d’apropar-se a la víctima a menys de 500 metres i de comunicar-se amb ella durant un període de quatre anys.

Els fets van tenir lloc la nit del 2 de maig de 2013, quan la dona va ser traslladada en ambulància al Joan XXIII després d'haver consumit cocaïna i ansiolítics i d'haver intentat autolesionar-se; una circumstància que li va fer perdre la consciència. La violació va tenir lloc a l'exterior d'urgències, passada la mitjanit d'aquell dia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar