loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN s'ofereix per acollir refugiats del vaixell 'Aquarius'

El Circ Ciutat dimecres, 13 de juny de 2018

L’Ajuntament de Tarragona s’ha ofert a acollir alguns dels refugiats del vaixell Aquarius que arribaran al port de València. “Tarragona, com a ciutat acollidora que és, oferim la nostra ciutat a unes persones que estan fugint del seu país per raons humanitàries. No ens podem quedar sense fer res”, ha remarcat la consellera de Cooperació, Ivana Martínez.

Foto: ccma.cat

El consistori tarragoní ha fet públic el seu oferiment en el marc de la Taula Local d’Acollida, constituïda per tal de coordinar recursos i accions de tots els agents del municipi i on es posa en comú l'acció dels diferents agents implicats.

Així mateix, el consistori tarragoní, a proposta de la Conselleria de Cooperació i amb el vistiplau del Consell Municipal de Cooperació, també va concedir una subvenció a l’Associació Comitè Català per als Refugiats, Catalunya amb ACNUR de 41.275,5 €. L'ajut es va destinar a l’atenció de les persones refugiades pel conflicte a Síria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar