loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament només ha aplicat el 2 per cent de les mocions aprovades pel plenari

El Circ Ciutat dijous, 14 de juny de 2018

De les 361 mocions aprovades pel plenari de l'Ajuntament de Tarragona durant els tres últims anys, només se n'han fet efectives 8. Més que baixa; una xifra pèssima i lamentable; i si parlem de percentatges, només el 2 per cent, que encara sona pitjor.

Foto: circdetarragona.com

Aquesta és una de les moltes crítiques que va fer el portaveu del PdeCAT i candidat a l'alcaldia per Tarragona, Dídac Nadal, en que va fer balanç dels tres anys de mandat municipal; primer amb el tripartit PSC-PP i Units per Avançar, i des de l'octubre passat amb la dupla PSC-PP.

“Ni tan sols han estat capaços de complir els acords als quals el mateix PSC ha votat favorablement en els plenaris municipals”, denuncia Nadal, que va arribar a la conclusió de que "Tarragona no té alcalde". Des del PdeCAT lamenten “el flagrant incompliment del programa electoral del senyor Ballesteros, l’absoluta desídia davant el manteniment i la millora de l’espai públic i la incapacitat i manca de voluntat política per fer realitat els acords votats en les sessions plenàries”.

Per tal d'exemplificar-ho, Nadal va enumerar algunes de les promeses que l'equip de govern de Ballesteros no ha dut a terme, malgrat haver-les anunciat: “El desplegament de la policia de barri, el Museu de la Química al Banc d’Espanya, les càmeres de videovigilància a Llevant, els dos centres cívics al centre de la ciutat, el Pla Municipal d’Accessibilitat, el centre cultural a la Tabacalera, el centre de producció d’arts escèniques al Camp de Mart... Tots aquests i molts altres projectes s’inclouen al programa electoral del senyor Ballesteros de l’any 2015, no n’hem vist cap”.

En opinió del PdeCAT, el consistori tarragoní també ha demostrat tenir molt poca cura de l'espai públic: “Des de Sant Salvador fins al Serrallo i des de Bonavista fins a Ferran, hi ha hagut una immensa manca de cura dels carrers i places, de l’espai públic de la ciutadania, de l'espai de convivència i de participació”.

Nadal ha assenyalat que des del seu grup municipal seguiran treballant i reunint-se amb tots els col·lectius de la ciutat perquè estan convençuts que “una Tarragona millor és possible”. Entre altres prioritats, Nadal ha destacat la millora urgent de l’espai públic i el desencallament dels grans projectes bloquejats pel govern de Ballesteros per tal d’obrir els immobles actualment abandonats a la ciutadania. “Altres dels nostres grans objectius són recuperar la capitalitat, que Tarragona s’obri d’una vegada per totes al mar i la cohesió física i social de la ciutat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar