loader
menu

CIUTAT

Ballesteros: 'Els Jocs seran una excel·lent oportunitat per mostrar-nos al món com som: excel·lents'

El Circ Ciutat dijous, 14 de juny de 2018

L’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquest migdia els convenis de col·laboració amb els alcaldes dels 13 municipis de la demarcació que seran seu dels Jocs Mediterranis 2018. L’acte ha tingut lloc al jardí de Casa Canals.

Foto: Ajuntament de TGN

L’alcalde Ballesteros ha assegurat sentir-se molt orgullós i agraït “per la feina feta i el compromís de tots els municipis. Ens hem sentit molt acompanyats. Hem superat moltes dificultats, tant d’inversió com de timing, però avui estem aquí tots, a punt de gaudir dels Jocs”. I ha afegit: “Els Jocs seran una excel·lent oportunitat per mostrar-nos al món com som: excel·lents, convençuts de les nostres possibilitats i amb projectes compartits”.

Els convenis recullen els compromisos específics de cada ajuntament amb la Fundació Tarragona 2018, com són: la cessió de les instal·lacions i via pública per a la celebració dels Jocs, el material esportiu, les zones d’aparcament, aspectes tecnològics, pla d’autoprotecció i assegurances, entre d’altres.

Els alcaldes i regidors que han signat els convenis són dels ajuntaments següents: Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, El Vendrell, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls, Vilaseca i La Canonja.

El Centre Logistic Tarragona dels Jocs, a punt

El Centre Logistic Tarragona dels Jocs (CLT) ja ha obert les seves portes. L’espai està situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona i es convertirà en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials dels Jocs Mediterranis, així com en el centre d’entrega d’acreditacions de voluntaris, organització i proveïdors de Tarragona 2018. A més, des del CLT es procedirà a l’organització i entrega dels packs de roba dels diferents col·lectius de l’esdeveniment.

La instal·lació del Refugi 1 disposarà de tres espais diferenciats: la zona d’emmagatzematge i distribució de materials i mercaderies (neveres, menjar, packs...), el punt d’entrega d’acreditacions i roba per a voluntaris, proveïdors i organització; i un darrer espai que donarà servei a la competició d’esquí nàutic, que tindrà lloc a les instal·lacions de Marina Port Tarraco els dies 23 i 24 de juny.

Es preveu que més de 2.000 persones passin pel Centre Logistic des d’avui fins al final dels Jocs Mediterranis. L’horari d’obertura del CLT és de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar