loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El periodisme i el seu paper a la societat, a debat

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 14 de juny de 2018

El president del Sindicat de Periodistes de Catalunya, Francesc Ràfols, és el nou convidat a l’Espai Càtedra que tindrà lloc el proper dijous 21 de juny i que convoquen l’associació cultural Etcètera i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín de la Universitat Rovira i Virgili.

Una imatge de Francesc Ràfols, president del Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC). Foto: Espai Càtedra

La xerrada porta per títol “Periodisme i ciutadania” i Ràfols explicarà perquè el periodisme juga un paper essencial en totes les vessants de la societat i genera, per la forma en que s’exerceix, critiques i debats. Bernat López, Director del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV, serà l’encarregat de presentar al protagonista de l’Espai Càtedra.

L’acte serà el proper dijous 21 de juny, a les 19.30h, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV i s’emmarca en el cicle d’Espai Càtedra que té la voluntat de generar cultura, opinió i coneixement a la nostra societat. La xerrada de Francesc Ràfols s’inclou als actes del 25è aniversari del Sindicat de Periodistes de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar