loader
menu

CIUTAT

L'atleta Garcia Bragado, nomenat 'alcalde' de la Vila Mediterrània

El Circ Ciutat dimarts, 19 de juny de 2018

L’esportista madrileny Jesús García Bragado serà la figura encarregada de gestionar el dia a dia a la Vila Mediterrània i fer de nexe entre organització i les delegacions internacionals. El que es coneix com a “alcalde de la Vila”.

Jesús García Bragado, 'alcalde' de la Vila Mediterrània. Foto: Tarragona 2018

García Bragado tindrà entre les seves funcions assistir als actes i activitats de la Vila, rebre les delegacions dels comitès participants i atendre els membres de la família mediterrània per tal de donar resposta a les necessitats que puguin sorgir durant els dies d’estança i competició.

L’alcalde de la Vila ha apuntat que: “en la meva carrera professional he tingut l’oportunitat de conèixer moltes viles. Aquesta és una de les més preparades que he vist i estic convençut que tot es desenvoluparà amb total normalitat”.

Amb set participacions als Jocs Olímpics i dotze als mundials d’atletisme, Jesús García Bragado és un dels esportistes més reconeguts dintre de la disciplina de marxa atlètica, esport en què es va proclamar campió del món l’any 1993 a Stuttgart. D’entre la dilatada carrera del nou alcalde de la Vila destaca també que és l’esportista espanyol amb més participacions a uns Jocs Olímpics (7), essent l’únic especialista d’elit en 50 quilòmetres marxa que ha afrontat 75 competicions d’aquesta distància, la més llarga de l’atletisme olímpic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar