loader
menu

CIUTAT

Les 12 recomanacions per moure's per Tarragona durant els Jocs

El Circ Ciutat dimecres, 20 de juny de 2018

Mentre se celebrin els Jocs Mediterranis, moure's per Tarragona i deixar el cotxe serà més complicat que de costum. Zones on habitualment es pot aparcar restaran prohibides durant els dies que duri la competició més pròxima a l'espai, recinte o instal·lació en qüestió. L'àrea de mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona recomana, principalment, agafar el transport públic.

1

Un bus enllaçarà diàriament el centre amb l'Anella

Per accedir a l’Anella Mediterrània, es recomana utilitzar el transport públic. L’EMT habilita un servei especial, amb les tarifes habituals, que enllaçarà del 22 de juny a l'1 de juliol, la parada del carrer Pere Martell número 1 amb la Parada Poliesportiu (c. Riu Siurana). El servei funcionarà diàriament de 8.30  a 22.20 h.. A banda, es manté el servei regular de la Línia 6, amb parades properes.

2

Accés a l'Anella amb vehicle privat

Totes les persones que vulguin accedir amb vehicle privat a l’Anella Mediterrània hauran d’accedir a l’aparcament habilitat a través de l’autovia T-11, la rotonda de les Gavarres i el Camí de la Coma.

3

Aparcament especial per a les persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda disposaran d’un espai especial per aparcar els seus vehicles al carrer Riu Siurana, aprop de l'Anella.

4

Restriccions d'aparcament al carrer Siurana

Aquesta setmana començaran les restriccions d’aparcament al carrer Riu Siurana, que s’allargaran durant tots els dies dels Jocs. Al carrer, a part de l'espai per a les persones amb mobilitat reduïda, només hi podran accedir amb el vehicle privat els veïns autoritzats, el personal d’organització i el transport públic.

5

Ni bosses grans, ni objectes contundents en l'entorn de l'Anella

El conjunt de la ciutadania que durant els Jocs vulgui passejar per l’Anella i el seu entorn, encara que no tingui entrada per a cap competició, podrà fer-ho. Això sí, hi haurà controls de seguretat d’accés a la zona que no permetran accedir ni bosses grans ni objectes contundents.

6

Prohibicions d'aparcament a l'Arrabassada del 26 al 30 de juny

Pel que fa a l’accés a la platja de l’Arrabassada, seu de la competició de vòlei platja, es prohibirà l’estacionament a la zona els dies del 26 al 30 de juny. Durant els tres dies de competició (28-30 de juny) el passeig de l’Arrabassada tindrà un únic sentit de circulació (sentit Ponent). Es recomana accedir-hi amb transport públic (serveis regulars de les línies 8, 11 i 12).

7

Per anar al Tennis Tarragona, agafeu les línies 11,12 i 13

Per que a l’accés al Club Tennis Tarragona, que acollirà la competició de tennis, es recomana l’accés a la zona amb el servei regular de les línies d’autobús 11, 12 i 13. Es prohibirà l’estacionament al carrer del tennis del 26 al 30 de juny.

8

Del 27 al 29 de juny prohibit aparcar a l'entorn del Camp de Mart

Pel que fa a l’accés al Camp de Mart, seu de les proves de bàsquet 3x3, es prohibirà l’estacionament de l’avinguda Maria Cristina (en el tram entre el Col·legi Sant Pau i el carrer Escultor Verderol) els dies de competició (del 27 al 29 de juny). Es recomana accedir-hi amb transport públic, mitjançant les línies 21 i 22 dels autobusos de l’EMT.

9

Prohibicions en l'entorn de la TAP durant tots els Jocs

Pel que fa a l’accés a la Tarraco Arena Plaça, escenari de la competició de voleibol, es prohibirà l’estacionament en els trams adjacents dels carrers Jaume I i Pere Martell del 22 de juny a l’1 de juliol. Per accedir-hi es pot fer ús de les nombroses línies amb parades als carrers Pere Martell, Colom i Ramón y Cajal.

10

Sense restriccions per veure l'esquí nàutic a Port Tarraco

Per gaudir de la prova d’esquí nàutic, els dies 23 i 24 de juny a la Marina Port Tàrraco, no hi haurà cap restricció. Es pot accedir a la zona amb els busos de l’EMT de les línies 21, 22, 23 i 41.

11

Els accessos al pavelló del Serrallo, regulats durant 10 dies

Pel que fa a l’accés al pavelló del Serrallo, una de les seus de la competició de voleibol femení, es prohibirà l’estacionament als trams adjacents dels carerrs Josep Català Rufà, Xavier Montsalvatge i Josep M. Malato del 22 al 30 de juny. Es pot accedir amb transport públic a la zona mitjançant les línies 21, 22 i 41 de l’EMT.

12

Al Camp de Tir, amb les línies 5 i 85 de l'EMT

Pel que fa a l’accés a les proves de tir olímpic, que es reparteixen entre el Camp de tir de Sant Salvador i el pavelló de Sant Salvador, es pot accedir a aquestes instal·lacions mitjançant les línies 5 i 85 de l’EMT. Els dies 23 i 24 de juny es prohibirà l’estacionament al carrer Estàdium.

Documents

EMT Mobilitat Jocs


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar