loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

CIUTAT

Les 12 recomanacions per moure's per Tarragona durant els Jocs

El Circ Ciutat dimecres, 20 de juny de 2018

Mentre se celebrin els Jocs Mediterranis, moure's per Tarragona i deixar el cotxe serà més complicat que de costum. Zones on habitualment es pot aparcar restaran prohibides durant els dies que duri la competició més pròxima a l'espai, recinte o instal·lació en qüestió. L'àrea de mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona recomana, principalment, agafar el transport públic.

1

Un bus enllaçarà diàriament el centre amb l'Anella

Per accedir a l’Anella Mediterrània, es recomana utilitzar el transport públic. L’EMT habilita un servei especial, amb les tarifes habituals, que enllaçarà del 22 de juny a l'1 de juliol, la parada del carrer Pere Martell número 1 amb la Parada Poliesportiu (c. Riu Siurana). El servei funcionarà diàriament de 8.30  a 22.20 h.. A banda, es manté el servei regular de la Línia 6, amb parades properes.

2

Accés a l'Anella amb vehicle privat

Totes les persones que vulguin accedir amb vehicle privat a l’Anella Mediterrània hauran d’accedir a l’aparcament habilitat a través de l’autovia T-11, la rotonda de les Gavarres i el Camí de la Coma.

3

Aparcament especial per a les persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda disposaran d’un espai especial per aparcar els seus vehicles al carrer Riu Siurana, aprop de l'Anella.

4

Restriccions d'aparcament al carrer Siurana

Aquesta setmana començaran les restriccions d’aparcament al carrer Riu Siurana, que s’allargaran durant tots els dies dels Jocs. Al carrer, a part de l'espai per a les persones amb mobilitat reduïda, només hi podran accedir amb el vehicle privat els veïns autoritzats, el personal d’organització i el transport públic.

5

Ni bosses grans, ni objectes contundents en l'entorn de l'Anella

El conjunt de la ciutadania que durant els Jocs vulgui passejar per l’Anella i el seu entorn, encara que no tingui entrada per a cap competició, podrà fer-ho. Això sí, hi haurà controls de seguretat d’accés a la zona que no permetran accedir ni bosses grans ni objectes contundents.

6

Prohibicions d'aparcament a l'Arrabassada del 26 al 30 de juny

Pel que fa a l’accés a la platja de l’Arrabassada, seu de la competició de vòlei platja, es prohibirà l’estacionament a la zona els dies del 26 al 30 de juny. Durant els tres dies de competició (28-30 de juny) el passeig de l’Arrabassada tindrà un únic sentit de circulació (sentit Ponent). Es recomana accedir-hi amb transport públic (serveis regulars de les línies 8, 11 i 12).

7

Per anar al Tennis Tarragona, agafeu les línies 11,12 i 13

Per que a l’accés al Club Tennis Tarragona, que acollirà la competició de tennis, es recomana l’accés a la zona amb el servei regular de les línies d’autobús 11, 12 i 13. Es prohibirà l’estacionament al carrer del tennis del 26 al 30 de juny.

8

Del 27 al 29 de juny prohibit aparcar a l'entorn del Camp de Mart

Pel que fa a l’accés al Camp de Mart, seu de les proves de bàsquet 3x3, es prohibirà l’estacionament de l’avinguda Maria Cristina (en el tram entre el Col·legi Sant Pau i el carrer Escultor Verderol) els dies de competició (del 27 al 29 de juny). Es recomana accedir-hi amb transport públic, mitjançant les línies 21 i 22 dels autobusos de l’EMT.

9

Prohibicions en l'entorn de la TAP durant tots els Jocs

Pel que fa a l’accés a la Tarraco Arena Plaça, escenari de la competició de voleibol, es prohibirà l’estacionament en els trams adjacents dels carrers Jaume I i Pere Martell del 22 de juny a l’1 de juliol. Per accedir-hi es pot fer ús de les nombroses línies amb parades als carrers Pere Martell, Colom i Ramón y Cajal.

10

Sense restriccions per veure l'esquí nàutic a Port Tarraco

Per gaudir de la prova d’esquí nàutic, els dies 23 i 24 de juny a la Marina Port Tàrraco, no hi haurà cap restricció. Es pot accedir a la zona amb els busos de l’EMT de les línies 21, 22, 23 i 41.

11

Els accessos al pavelló del Serrallo, regulats durant 10 dies

Pel que fa a l’accés al pavelló del Serrallo, una de les seus de la competició de voleibol femení, es prohibirà l’estacionament als trams adjacents dels carerrs Josep Català Rufà, Xavier Montsalvatge i Josep M. Malato del 22 al 30 de juny. Es pot accedir amb transport públic a la zona mitjançant les línies 21, 22 i 41 de l’EMT.

12

Al Camp de Tir, amb les línies 5 i 85 de l'EMT

Pel que fa a l’accés a les proves de tir olímpic, que es reparteixen entre el Camp de tir de Sant Salvador i el pavelló de Sant Salvador, es pot accedir a aquestes instal·lacions mitjançant les línies 5 i 85 de l’EMT. Els dies 23 i 24 de juny es prohibirà l’estacionament al carrer Estàdium.

Documents

EMT Mobilitat Jocs


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar