loader
menu

CIUTAT

Decepció entre els comerços de Campclar pròxims a l'Anella

Guillem Ferrer Ciutat dimarts, 26 de juny de 2018

Com estan vivint els negocis del barri de Campclar la celebració dels Jocs Mediterranis? El Circ hi ha anat per parlar amb els gerents dels bars i restaurants pròxims a l’Anella Mediterrània i així saber si han tingut més clientela durant aquests dies.

Una imatge de la Rambla Riu Segre, pròxima a l'Anella Mediterrània, on es concentren molts negocis i bars del barri de Campclar. Foto: circdetarragona.com

N'hi ha un que sí ha fet caixa, però abans de la competició. El restaurant Ca La Jose, situat a escassos metres de l’accés al recinte on es troba l’Anella, ha tingut una major afluència de clients respecte a l’habitual. Francisco Ruiz, gerent del local, ens comenta que han tingut el doble i fins i tot el triple de gent aquests primers dies i també durant la setmana prèvia a l’inici de les competicions, però que sobretot són treballadors acreditats que han estat fent feina dins del recinte. Persones que estan allà per veure les competicions amb prou feines se’n veuen.

Aquest ha estat el major beneficat per la seva proximitat al recinte perquè, uns carrers més endins, concretament al carrer Riu Segre, on trobem els altres bars més propers a l’accés a l’Anella Mediterrània, no han tingut la mateixa sort i no han vist pràcticament cap millora. Laura Duque, del bar Dolç i Més Artesans, diu que no ha vist molta més gent durant aquests dies ni durant la setmana prèvia al començament dels Jocs. Sí que ha vist una mica més de tràfic de persones, tampoc molt, però no ha notat que vinguin més clients al seu local.

El mateix passa als bars, cafeteries i restaurant que hi ha al voltant. Per exemple, Pablo Eduardo Soria, qui regenta la Cafeteria Bar Abril, ens comenta que no ha vist més gent, sinó al contrari, perquè ell creu que un cap de setmana qualsevol sol tindre més gent que el cap de setmana passat que ja es celebraven els Jocs. A més, es queixa perquè ha comprat molts productes per estar preparat per a aquests dies i no els podrà vendre.

Al carrer del costat, al Riu Anoia, trobem el bar Aquí te espero, que també ha viscut el mateix i no ha tingut més clients. La veritat és que l’ambient pels carrers i pels bars és molt pobre i no es veu cap tràfic extraordinari de gent.

A més, si entrem dins del recinte de l’Anella Mediterrània, també trobem alguns Food Trucks i una barra d’Estrella Damm on es pot menjar i beure, amb preus desorbitats. També estaven buits.

La conclusió que podem traure de tot això és que no hi ha moltes persones que hagin vingut expressament per veure els Jocs i això s’està notant tant en les competicions com en els negocis locals que s’esperaven veure una millora aquests dies. La poca clientela que han tingut de més han estat treballadors, sobretot periodistes de diferents canals televisius.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar