loader
menu

CIUTAT

L''skyline' de TGN, en procés de canvi: arriba 'The Kube'

El Circ Ciutat dimarts, 26 de juny de 2018

L'skyline de Tarragona, en procés de canvi. La immobiliària Kronos Home ja ha començat a comercialitzar 'The Kube', un nou i avantguardista complex residencial que constarà de més de 300 habitatges, coronat per una torre de 19 plantes, i que està cridat a convertir-se en una de les icones de la ciutat.

Una recreació del futur complex residencial 'The Kube', que estarà ubicat al costat de la Tabacalera. Foto: kronos home

Amb un disseny atrevit, amb el segell de DNA Barcelona Architects, el nou conjunt de vivendes estara ubicat a la cantonada entre l'avinguda Vidal i Barraquer i el carrer Torres Jordi, a tocar de la Tabacalera i de l'entorn del Francolí. Tot el conjunt residencial, amb un total de 318 habitatges, s'ha concebut com un hàbitat propi a l'interior del nucli urbà, formant un món particular en permanent contacte amb la ciutat a través la seva generosa superfície de vidre, però també un refugi independent, amb la seva torre alçant-se sobre el perfil dels edificis i la seva piscina comunitària convertida en el cor del projecte.

Tal com s'anuncia en la seva web "un espai que funciona com un organisme viu, en constant relació amb l'entorn i, al mateix temps, amb els seus propis ritmes i temps interns."

The Kube comptarà amb habitatges d'entre 1 i 4 habitacions, amb preus que oscil·len entre 165.000 euros i 195.000 euros. Amb la implantació a Tarragona, Kronos Home augmenta els seus projectes a Catalunya, sumant-se als que ja té a Badalona i a Calafell.

Gairebé 2.000 habitatges més a Gavà i a Sant Boi

A més, dins del full de ruta de la companyia, Kronos Homes ha adquirit recentment altres dos sòls al país amb capacitat per construir al voltant de 1.800 habitatges més. A Gavà, en un terreny d'aproximadament 173.500 m2 amb capacitat per construir al voltant de 1.500 habitatges, i a Sant Cugat en una parcel·la de 33.800 m2 en la qual es podran aixecar al voltant de 320 habitatges. "Catalunya és una regió molt atractiva a nivell d'inversió immobiliària. Creiem que té molt potencial, de manera que la nostra idea és seguir apostant per la regió, ja que veiem que hi ha una creixent demanda pel tipus de producte que des de Kronos Homes desenvolupem ", apunta Majda Labied, directora general d'Kronos Homes al web observatorioimmobiliario.es. Per tal de coordinar les operacions que està duent a terme a Catalunya, la promotora ha obert recentment una oficina al Passeig de Gràcia de Barcelona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar