loader
menu

CIUTAT

El Príncep Albert de Mònaco, el primer VIP dels Jocs

El Circ Ciutat dimarts, 26 de juny de 2018

Els Jocs Mediterranis han rebut avui al seu primer VIP, el príncep Albert de Mònaco i alhora també president del Comitè Olímpic d’aquest petit país. D'entre totes les competicions, ha escollit el tennis taula, que ha arrencat avui a Valls, on ha seguit les evolucions de l’esportista Xiaoxin Yang, una dels vint representants de la delegació de Mònaco.

Una imatge de l'arribada del Príncep Albert de Mònaco a Valls. Foto: Tarragona 2018

El Príncep Albert ha arribat cap al migdia i ha estat acompanyat de les màximes autoritats dels Jocs: Amar Addadi, president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis; Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol; Javier Villamayor, tinent d’alcalde i comissionat dels Jocs Mediterranis a l’Ajuntament de Tarragona; i Víctor Sánchez, director executiu de Tarragona 2018. Per part de l'Ajuntament de Valls no hi era l'alcalde, Albert Batet; i qui l'ha representat ha estat el regidor d'esports, Eduard González.

Tot el segui ha pogut gaudir de la competició del tennis taula al pavelló Joana Ballart i poc després s'han dirigit a la Vila Mediterrània, on han estat rebuts pel seu 'alcalde', l'ex marxador Jesús Ángel Garcia Bragado, qui els ha fet un 'tour' per totes les instal·lacions i també hi han dinat.

El Joana Ballart, remodelat

Les obres de renovació del pavelló Joana Ballart de Valls han consistit en la remodelació dels sistemes de seguretat i contra incendis, l'adequació d'una sala a la segona planta i la renovació de tancaments. També s'ha millorat la senyalització interior de les instal·lacions i s'han pintat diversos espais. Totes les reformes han estat finançades per la Diputació de Tarragona, que ha fet una inversió de 149.000 euros. Durant els dies dels Jocs, les instal·lacions Esportives del Vilar i la pista d'atletisme del Fornàs s'utilitzen per facilitar serveis complementaris de vestidors i escalfament pels esportistes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar