loader
menu

CIUTAT

Villamayor: 'Hi ha una càrrega de subjectivitat i de negativitat que s'està exagerant'

El Circ Ciutat dimecres, 27 de juny de 2018

"No estem d'acord amb el que s'està publicant en alguns mitjans, i el que volem és que res ens destorbi i res ens faci oblidar la nostra principal missió, que això funcioni perfectament bé, que sigui un bon engranatge", "esperem que ens tracteu amb l'objectivitat que es mereix l'esforç que està fent la ciutat de Tarragona", "ni molt menys creiem que estiguem davant d'una crisi reputacional, ni molt menys", "creiem que hi ha una càrrega de subjectivitat i de negativitat que s'està exagerant". Aquestes són algunes de les valoracions que ha fet el regidor comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, en una roda de premsa per fer balanç un cop s'ha arribat a l'equador de la competició, en la qual no ha estat present l'alcalde i alhora president del comitè organitzador, Josep Fèlix Ballesteros.

Una imatge de Javier Villamayor, i al seu costat, el director executiu del COE, Víctor Sánchez. Foto: circdetarragona.com

Preguntat sobre les crítiques en diferents aspectes organitzatius, Villamayor ha admès que "no en som immunes, però volem que es facin en la seva justa mesura". Envoltat de periodistes, també ha deixat clar que "el nostre paper és explicar les coses que funcionen perquè creiem que (els periodistes) no les expliqueu suficient; potser per desconeixement". El responsable polític dels Jocs ha defensat la gran tasca dels voluntaris i ha deixat les valoracions "per al final del procés", tot recordant que els Jocs suposen un "aparador" per a Tarragona, "i no volem que ningú critiqui la reputació de la ciutat", "el que sigui criticable amb objectivitat, ho assumirem". També ha insistit que ara és l'hora dels esportistes.

A Villamayor l'acompanyava el director executiu del Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez, qui no ha dubtat a exhibir múscul, defensar el bon funcionament global dels Jocs i alhora restar importància a les diferents incidències ocorregudes; segons ell, "anècdotes": "Si algú vol fer de l'anècdota la nota dominant, jo dic que això no és la nota dominant per al comitè organitzador, ni per als participants, però cadascú és lliure de fer el que vulgui"

Pel que fa a la darrera de les incidències, l'esfondrament de part de la pista de bàsquet de 3x3 al Camp de Mart, el dirigent del COE també l'ha minimitzat: "Va passar els preceptius controls de qualitat per part de l'Ajuntament; ara hem reforçat les mesures de seguretat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar