loader
menu

CIUTAT

La CUP demana a Ballesteros i Villamayor que pleguin pel 'desastre' dels Jocs

El Circ Ciutat dijous, 28 de juny de 2018

"Encara no han acabat els jocs però amb el que ja hem vist en tenim prou. El malbaratament de recursos públics, la instrumentalització de l’esdeveniment en favor dels interessos espanyolistes, la militarització de la ciutat i el desgavell organitzatiu, juntament amb l’absència total d’assumpció de responsabilitats o autocrítica, ens situen en el deure d’exigir la dimissió, tan bon punt finalitzin els Jocs Mediterranis, del màxim responsable polític dels JJMM, Javier Villamayor, així com de la màxima autoritat a la nostra autoritat, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros."

Foto: circdetarragona.com

Així comença el comunicat del grup municipal de la CUP de Tarragona, novament bel·ligerant amb l'esdeveniment, en que considera que "els incidents viscuts els darrers dies no són simplement anècdotes sinó el resultat de tenir una estructura organitzativa insuficient". Els cupaires, insten Villamayor, a "deixar de mentir i treure pit" i a "assumir les seves responsabilitats davant l’esperpent que estan mostrant al món els “seus” jocs i dimitir".

La formació anticapitalista, des de sempre, contrària als Jocs, lamenta que "és innegable que Tarragona està sent el centre de les mirades gràcies a uns Jocs que estan fent història, però no pels èxits que augurava l'alcalde Ballesteros, sinó pel desastre absolut". També recorda que "l’esdeveniment està superant els pitjors pronòstics i el monumental desgavell organitzatiu s’està demostrant jornada rere jornada, des de la desastrosa cerimònia inaugural fins als incidents diaris com l’esfondrament de la pista de bàsquet, la manca de material mèdic o la vaga d’àrbitres en protesta per impagaments".

La CUP també es refereix al repartiment d'entrades per a la cerimònia de clausura: "Confiem que, com a mínim, les reparteixin equitativament en favor de la pluralitat que caracteritza Tarragona". Conclouen esperant que tant Ballesteros com Villamayor "estiguin a l'alçada" i deixin "encarregada una auditoria de la Fundació Tarragona 2017".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar