loader
menu

CIUTAT

La realitat a TGN mes enllà dels Jocs Mediterranis

Guillem Ferrer Ciutat diumenge, 01 de juliol de 2018

Aquesta mateixa tarda s’ha celebrat a Tarragona la manifestació que portava com a lema principal “Mediterrani, la vida en joc”. Un acte organitzat en conjunt per 26 entitats locals amb un objectiu comú: aixecar la veu per reivindicar els temes que no s’han tractat amb la celebració dels Jocs Mediterranis. Les entitats que s’han reunit són, entre altres, Òmnium, la Colla Jove, Stop Mare Mortum i alguns CDRs locals.

Fotos: Guillem Ferrer

Fotos: Guillem Ferrer

Fotos: Guillem Ferrer

Hem parlat amb Cèlia Maya de la plataforma Stop Mare Mortum Tarragona i ens ha comentat que els temes que no s’han tractat amb la celebració dels Jocs i els quals els han portat a muntar aquest acte de protesta i reivindicació han estat les morts diàries que es produeixen a la mar Mediterrània, els presos i exiliats polítics, la manca de llibertat d’expressió i el militarisme que està establert a Tarragona. Creuen que si aquests “són els Jocs del Pau i la Solidaritat, precisament han de ser d’un altre tipus de participació que no sigui militar”.

La manifestació arrencava de la Plaça Imperial Tàrraco i feia el seu recorregut per la Rambla Nova fins al Balcó del Mediterrani, on tenien muntat un escenari per a què els portaveus d’algunes de les entitats que ho organitzaven poguessin participar i explicar els motius de la celebració de l’acte. Tot i que s’esperaven més representació de la ciutat de Tarragona, això no els ha impedit seguir cridant i lluitant per la seva causa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar