loader
menu

CIUTAT

Qui va fer venir a TGN el buc Juan Carlos I?

El Circ Ciutat diumenge, 01 de juliol de 2018

Qui va fer venir el buc de l'Armada Juan Carlos I a Tarragona? Va ser l'Ajuntament? Va ser un desig de l'alcalde? Va ser l'exèrcit qui es va oferir? Va ser la Subdelegació del Govern espanyol qui ho va proposar? Va haver intermediació d'algun element tercer que no hagi transcendit?

Foto: circdetarragona.com

Tot i que, ara fa un parell de dies, just quan el vaixell militar va atracar al Port de Tarragona, l'almirall de l'Armada espanyola Juan Rodríguez va afirmar de manera rotunda que la presència del buc militar a Tarragona amb motiu dels Jocs es devia a una "petició expressa" de l'alcalde Ballesteros. La petició, a més, era de fa ja dos anys, i que en primera instància, el vaixell que es volia per a Tarragona era el Juan Sebastián Elcano, tot i que finalment, per motius de logística i d'operativitat, va acabar venint el Juan Carlos I.

El batlle tarragoní, però, ha donat una altra versió i ha desmuntat la tesi del principal responsable del vaixell que ara mateix està atracat al Port de Tarragona: "L'Armada ho va oferir, és un element mediterrani que ha participat en moltes missions de pau a la mediterrrània", ha insistit Ballesteros durant la roda de premsa de valoració dels Jocs, on ha afegit que "l'Armada va tenir la disponibilitat de poder-lo portar i nosaltres vam dir que sí." Preguntat una altra vegda per si la presència del buc militar era petició expressa del batlle, Ballesteros ha respost amb ironia: "Sí, com la carta als Reis".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar