loader
menu

CIUTAT

Ciutadans també carrega contra els Jocs: 'Una oportunitat perduda per fer gran el nom de TGN'

El Circ Ciutat dilluns, 02 de juliol de 2018

D'entre els partits de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona, possiblement Ciutadans era dels que menys s'havia acarnissat amb els Jocs Mediterranis. Preferien esperar a que se celebressin, per després, fer-ne una valoració. Un cop ja han passat, i vista la controvèrsia que han generat, no han dubtat a qüestionar-ne l'èxit i els beneficis per a la ciutat.

Una imatge de la cerimònia de clausura dels Jocs Mediterranis. Foto: Tarragona 2018

"Han estat una oportunitat perduda per fer gran el nom de Tarragona", "el resultat organitzatiu tothom l'ha pogut veure", ha lamentat el portaveu de la formació taronja, Rubén VIñuales, qui no creu que l'esdeveniment hagi tingut l'impacte que preveia l'equip de govern: "El presumpte retorn socioeconòmic per a Tarragona hem comprovat que ha estat inexistent".

Per això, des de Ciutdans insten a l'alcalde Ballesteros i a l'equip de govern que forma amb el PP a "fer un exercici d'auto exigència", i per a la resta "preocupar-nos i ocupar-nos de la gestió sostenible del llegat". Viñuales, però, sí ha destacat el paper dels voluntaris: "l'aspecte més positiu dels Jocs 2018".

Les crítiques de Ciutadans s'han sumat a les de la CUP, qui ja ha carregat contra els Jocs, fins i tot mentre s'estaven celebrant i alhora demanant la dimissió, tant de Ballesteros com del regidor Villamayor. La formació anticapitalista exigeix ara transparència i que es facin públiques “les dades de la Fundació per la Candidatura Tarragona 2017”, que es faci una “auditoria pública de la Fundació Tarragona 2017” i que “tota la ciutat sàpiga com i en què s’han gastat els diners, així com quants falten per pagar i qui assumirà aquest cost”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar