loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El carrer Comte es prepara per a un nou canvi de look

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 02 de juliol de 2018

La fesomia del carrer Comte tornarà a canviar el proper dissabte 7 de juliol. Ho farà en la nova edició de la Pilons Parade; un acte en què els veïns i veïnes d'aquest indret de la Part Alta conviden a la ciutadania a que repintin les més de setanta pilones que adornen la via, i que enguany arriba a la seva dotzena edició. És la festa major de Sant Agapito bis, que organitzen l'AV del carrer Comte i els veïns de la Plaça Pallol.

Una imatge de la pintada de pilons de l'any 2013. Foto:circdetarragona.com

Com mana la tradició, cada any s'entreguen pilons convidats a entitats i associacions o col·lectius de la ciutat que celebrin algun aniversari o que hagin tingut un paper destacat durant el darrer any. La resta queden repartits entre els participants. També n'hi haurà que s'indultaran.

Per a l'edició d'enguany, l'organització ha reservat tres pilons: per al Ball de Bastons, del qual fa 365 anys que se'n té documentació; per a l'Agrupament Escolta i Guia Alverna, que compleix 50 anys, i per a la Mulassa de Tarragona, que enguany celebra el seu 30è aniversari.

Programa

10:30h L’organització repartirà els pilons a tots els artistes per ordre d’arribada. Com que hi ha pintors i pintores molt matinadors us recomanem que aneu guardant “tanda”. Els pilons els reparteix l’organització i només podeu pintar el que assenyala la vostra targeta. Hi haurà pilons que estaran indultats i no es podran pintar.

11h Es començaran a PINTAR ELS PILONS. Recordeu que heu de portar creativitat i també pinzells i pintures (elements importants). Intenteu no embrutar gaire el terra, penseu que l’important és pintar el piló.

13h S’entregarà el PILÓ CONVIDAT

De 19h a 21h Us convidem a que vingueu a conèixer els nous pilons i que participeu mitjançant el vostre vot per escollir el piló que s’indultarà a la International Pilons Parade 2018. Hi haurà servei de bar.

Si pengeu fotos a les xarxes socials recordeu-vos d’utilitzar l’etiqueta #pilonsparade2018


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar