loader
menu

CIUTAT

Tarragona estrena passarel·la per creuar el Francolí

El Circ Ciutat dimecres, 04 de juliol de 2018

Tarragona ja té una altra passarel·la. Millor dit, passarel·leta, o com és petita, doncs passera. No és tant majestuosa com la que es va inaugurar ara fa una setmana, que connecta el Balcó amb el Miracle, sinó que és un pont de fusta que serveix per creuar el riu Francolí, i que és just a sota del pont de Santa Tecla.

Foto: Ajuntament de TGN

Tot i que es tracta d'una infraestructura de molt baix cost (8.000 euros) també ha comptat amb acte protocolari d'inauguració, al qual hi ha assistit l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del Consell Comarcal del Tarragonès, que és la institució que l'ha finançat.

La construcció de la nova passera permet la connexió dels dos marges del riu Francolí i millora la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca, incrementa la seguretat dels camins de gran recorregut (GR-65, GR-92 i GR 172), permet la connexió dels camins del centre de la ciutat cap a ponent i s’amplien les rutes per seguir a peu o en bicicleta, ja que fins l’ara no hi havia connexió entre els dos marges, més enllà dels ponts viaris.

La construcció de la passera és una de les actuacions programades dins del pla del Consell Comarcal del Tarragonès "Millora de la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca”, que consisteix en la execució de passos als rius Francolí i Gaià i que també compta amb el suport econòmic de la Diputació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar