loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Ajuntament gira l'esquena a la #pilonsparade

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 07 de juliol de 2018

Gent fent cua a les 7 del matí donen fe que la festa del carrer Comte, la pilons parade, està més que consolidada dins del calendari festiu de Tarragona, i en concret de la Part Alta. A diferència d'altres anys, però, i en espera que l'Ajuntament de Tarragona els comuniqui que disposaran d'una subvenció, la festa d'enguany se l'han hagut de finançar de la seva pròpia butxaca.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

A més, davant la incertesa de saber si rebran ajut municipal, han hagut de suspendre el concert que tenien previst per a la tarda, amb la tarragonina Anna d'Ivori.

"No és la pilons parade que volíem i que esperàvem perquè a dia d'avui no sabem quan ens arribarà la subvenció ni tampoc de quants diners serà", ha lamentat el president de l'AV Carrer Comte, Enric Prades, qui també ha reconegut que la #pilonsparade d'enguany és "de mínims".

Tot i això, la jornada s'ha desenvolupat amb normalitat i un ambient molt festiu i familiar. Els pilons convidats d'enguany han estat per al Ball de Bastons, l'Agrupament Escolta i Guia Alverna i la Mulassa de Tarragona. "Aquesta festa ens agrada molt, perquè el nostre carrer és dels més fotografiats durant tot l'any. No podem demanar res més".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar