loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Set anys de Cursa Nocturna del Seguici, set anys de solidaritat

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 10 de juliol de 2018

Com ja és habitual, la Cursa Nocturna del Seguici tornarà a tenir una vessant solidària. Després de col·laborar, en edicions passades, amb el Banc d'Aliments, AFANOC Tarragona, l'Escola Solc, el Club Vaixell i la Fundació Miquel Valls, els organitzadors de la cursa, la Mulassa de Tarragona, han decidit aportar un granet de sorra a la Fundació Estela, a qui destinarà part de l'ingrès de les inscripcions de la cursa.

Una imatge de la presentació de la 7ena Cursa Nocturna del Seguici. Foto: La Mulassa de Tarragona

La cursa popular, que arriba enguany a la setena edició, tindrà lloc el pròxim dissabte 4 d'agost i també estarà emmarcada en els actes previs de les festes de Sant Magí de Tarragona. La carrera s'iniciarà a les 21:15h, des de la plaça de la Font, i manté l'arribada al Pla de la Seu, després de completar un recorregut de 5 quilòmetres. Les entitats del Seguici Popular de la ciutat que aportin més corredors a l'esdeveniment rebran un obsequi. D'altra banda, amb la voluntat de que tothom que ho vulgui hi pugui participar, la Mulassa, amb el suport del centre esportiu Viding, ha preparat dos entrenaments previs a la cursa, els dimecres 23 de juliol i 1 d'agost, a les 20h, que sortiran des de les escales de l'Ajuntament de Tarragona.

Tal com ja ha succeït anys anteriors, la jornada començarà amb les curses infantils, que començaran a les 20:15h, i en les quals podran participar nens nascuts entre els anys 2007 i 2014. Les inscripcions de la cursa ja es poden formalitzar presencialment a la botiga Bikila (Av. Francesc Macia?, 5), o des del web Athletic Events (www.athleticevents.net). El preu de la inscripció a la cursa nocturna serà de 12 euros fins al 15 de juliol, i a partir d’aquell mateix dia augmentarà fins als 13 euros.

Per altra banda, les curses infantils tenen un preu simbòlic de 2 euros. Els corredors que s'apuntin en nom d'una associació del Seguici cal que ho especifiquin en el moment de complimentar la inscripció. També és recomanable que el dia de la cursa vinguin amb algun element identificador (samarreta, mocador, etc.) de la colla que representen.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar