loader
menu

CIUTAT

La carrera de Medicina, la més sol·licitada de la URV

El Circ Ciutat dimecres, 11 de juliol de 2018

3.250 estudiants s’han preinscrit a la Universitat Rovira i Virgili per al proper curs 2018-19. Són els que han estat assignats en primera ronda després d’haver superat la selectivitat, i suposen un 6% més que el curs 2017-18, quan els alumnes assignats en la primera distribució van ser 3.052. Així, la demanda per estudiar a la URV repunta respecte de l’estabilització dels darrers cursos. En el conjunt del sistema català, el nombre d’assignats ha crescut un 2% respecte del curs passat.

Foto: URV

De les dades es desprèn que la demanda es recupera respecte del darrer curs. Aleshores va baixar en un 2,73% respecte de l’any anterior (curs 2016-17). Així, es preveu que el nombre de matriculats sigui aquest any superior al del curs passat, quan van començar els estudis a la URV 2.843 estudiants de nou accés.

A partir del proper divendres 13 de juliol i fins al dia 18 els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Els dies 25 i 26 podran matricular-se els que han estat assignats en les altres preferències.

Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència són Medicina, Infermeria (al campus Catalunya) i Psicologia.

Notes de tall

La doble titulació de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia és l’ensenyament de la URV per al que cal una nota de tall més alta per accedir-hi: un 12,630, la desena més elevada dels estudis que s’ofereixen al sistema universitari català.

Aquesta no és l’única nota de tall per sobre de 10 a la URV. Al doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia el segueixen, per aquest ordre, els següents ensenyaments amb les notes de tall més altes: Medicina, Bioquímica i Biologia Molecular, Biotecnologia i el doble grau de Biotecnologia i Enginyeria informàtica. En total hi ha 17 estudis a la URV per als quals cal un nota superior al 8 per poder-los cursar.


Documents

Els 10 estudis més sol·licitats de la URV per al curs 2018-19


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar