loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les entrades pel Concurs de Castells, a la venda el 31 de juliol

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 12 de juliol de 2018

El pròxim dimarts 31 de juliol es posaran a la venda les entrades del Concurs per a les jornades del dissabte 6 i del diumenge 7 d’octubre. Aquell mateix dia a partir de les 10h del matí es faran públics, a través de les xarxes socials oficials del Concurs, els enllaços de les pàgines web per accedir a la venda d’entrades des d’on es podrà realitzar la compra de fins a un màxim de 4 entrades per persona.

Una imatge del concurs de castells de 2016. Foto: cedida

La presentació s’ha celebrat a la Tarraco Arena Plaça (TAP), on s'ha detallat que per al dissabte 6 d’octubre, es posen a la venda un total de 4.080 entrades de la graderia, deixant-ne 360 per a les colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Per a la jornada del diumenge, també a la graderia i partint de l’ aforament de 4.740 localitats, es posen a disposició del públic 3.680 entrades i deixant-ne 760 per a les colles i 300 per als patrocinadors. I pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1.200 places, 1.050 es posen a la venda i les altres 150, es reserven per als patrocinadors.

Pel que fa al preu de les entrades, el de la jornada del dissabte serà de 5 € i el del diumenge, tant les de la graderia com les del primer pis, s’incrementen en 2 € respecte al preu de les entrades del Concurs del 2016. Aquest increment és degut a l’augment de la taula de premis per així recompensar i valorar l’esforç, el compromís, la manutenció i els desplaçaments de les colles. En el plenari municipal del pròxim 20 de juliol, s’aprovaran i es ratificaran els preus oficials de les entrades.

El Concurs ja té el cartell i la imatge oficial

El Concurs de Castells de Tarragona ja té el cartell i la imatge oficial de la seva XXVII edició. Ha estat obra de la dissenyadora gràfica i castellera Aina Mallol, qui ha explicat que ha trobat la inspiració en els propis sentiments i emocions que el Concurs li transmet: “He pogut plasmar i ajuntar en un cartell tot el que estimo i això per mi, no té preu”.

Mallol, mallorquina de 32 anys resident a Valls, “amb el cor a Vilafranca i de família serrallenca”, és graduada en Disseny i Arquitectura Efímera, i té vinculació amb el món casteller des de fa més de 20 anys.

Tal com ella explica, el Concurs és una d’aquelles fotografies mentals que es queda gravada a la ment per sempre i això és el que volia transmetre en el cartell. En aquesta mateixa línia, Mallol defineix el seu projecte com “una explosió de colors sobre un fons incomparable, tenyit per les emocions de milers de camises de colors, enlairant les seves construccions”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar