loader
menu

CIUTAT

La plaça Corsini es prepara per rebre el mercadet de la Rambla

El Circ Ciutat dijous, 12 de juliol de 2018

El trasllat del mercat dels dimarts i els dijous de la Rambla a la plaça Corsini ja té data. Si res no ho impedeix, a partir del 24 de juliol, l'entorn del Mercat Central recuperarà el mercadet setmanal que fa onze anys que es va reubicar a la Rambla a causa de les obres de reforma del Mercat Central.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Així ho diu una notificació que ha anat entregant aquesta setmana l'empresa municipal de mercats, Espimsa, als diferents paradistes, en la qual també se'ls indica la ubicació que ara tindran a Corsini. "Ara el problema és si les ubicacions ens convencen a tots", ha explicat un paradista al Circ. Per aquest motiu, durant els propers dies, molts dels marxants han demanat reunir-se amb representants d'Espimsa per tal de negociar el nou espai on hauran de vendre a partir del 24 de juliol, ja que en molts casos, "no s'estan respectant les ubicacions que teníem a Corsini abans del trasllat". En d'altres casos, el nou destí sí els satisfà.

A diferència d'altres consultes en què Espimsa es reunia amb les quatre associacions que representen a tots els comerciants, com la referida a si el mercadet també obria durant les tardes (i que finalment no va tirar endavant), en aquest cas, seran els propis paradistes, de manera particular, els qui negociaran els termes de la reubicació.

L'espai que ofereix Corsini és inferior al de la Rambla Nova; un indret on molts paradistes han disposat de més metres; i en alguns casos, fins i tot, els han anat ampliant amb el pas dels anys. Per això, entre d'altres motius, el retorn a Corsini, aprovat per l'Ajuntament de Tarragona durant el novembre de l'any passat, no ha comptat mai amb un quòrum absolut per part dels comerciants, que consideren que amb la marxa de la Rambla poden veure minvat el seu volum de negoci. D'altres, en canvi, sí aposten per tornar-hi.

La imminència del trasllat es fa palpable amb les obres que des d'avui mateix s'estan duent a terme a Corsini, on l'empresa Espimsa ha procedit al desmuntatge de les dues casetes que encara hi quedaven.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar