loader
menu

CIUTAT

El tòtem publicitari que amoïnava els veïns de Parc Riuclar, a terra

El Circ Ciutat dijous, 12 de juliol de 2018

Després de dos anys i mig de protesta, la gran tanca publicitària que s'erigia, de manera il·legal, a l'autovia T-11 a l'alçada del barri de Parc Riuclar ja anat a terra. L'encarregat de desmuntar el tòtem publicitari de 12 metres d'alçada ha estat finalment l'Ajuntament de Tarragona, qui se n'ha fet càrrec de manera subsidiària després que l'empresa que la va instal·lar no hagi atès les reiterades peticions per part del consistori perquè la desmuntés, i això, de retruc, hagi comportat al privat nombroses sancions.

Fotos: cedides

Fotos: cedides

L'associació de veïns Parc Riuclar ha celebrat que la tanca hagi desaparegut després que es va instal·lar el desembre de 2016 "sense que ningú ens avisés". A finals de 2016, diferents entitats veïnals i representants de diferents partits polítics van tallar l'autovia Tarragona-Reus (T-11) en senyal de protesta per l'esmentat tòtem publicitari. El primer pas per fer-lo desaparèixer va arribar a l'abril de 2017, quan es va procedir a tapar la publicitat i a tallar la llum.

Finalment, ahir 11 de juliol, el tòtem per fi va anar a terra.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar