loader
menu

CIUTAT

El restaurant Cócvla guanya la 9ena edició del Tarragona dtapes

El Circ Ciutat divendres, 13 de juliol de 2018

"Una picardia de ravioli". Aquesta tapa, servida pel restarant Cócvla, ha estat la guanyadora absoluta de la novena edició de la ruta gastronòmica "Tarragona dtapes", i per tant, mereixedora de la Forquilla d’Or que distingeix la millor tapa del certamen que es va celebrar des del 14 de juny fins a l'1 de juliol.

Una imatge de l'entrega de premis de la 9ena edició del Tarragona dtapes. Foto: cedida

“Forquilla d’Or Albert Abelló”

El lliurament de la Forquilla d’Or ha estat molt especial en el sentit que els organitzadors d’aquest certamen gastronòmic han decidit que porti el nom de “Forquilla d’Or Albert Abelló” en reconeixement a qui, des de la seva vessant de president de la Cambra de Tarragona, va impulsar fa deu anys el que està considerat el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya. L’homenatge va comptar amb l’assistència de l’Esther Lozano, vídua de l’Albert, que va entregar aquesta distinció.

Durant la vetllada es van lliurar quatre premis més. Així, la Forquilla de Plata al Millor establiment de la Part Alta va ser per Cal Mano i la seva “Orada del Mano”; la Forquilla de Plata al Millor establiment del Centre va ser per La Pepita i el seu “Pato trufao”; la Forquilla de Plata al Millor establiment del Serrallo Marina Port Tarraco va ser per l’Octopussy i el seu “El més melós” i per últim, el Premi a la Tapa que Millor ha maridat amb cervesa Moritz va ser per El Complet i el seu “Comença la Festa!”.

La Festa de lliurament de les Forquilles va comptar també amb un convidat molt especial, Vicent Guimerà, xef amb Estrella Michelin de l’Antic Molí d’Ulldecona. Durant la seva intervenció va destacar la feina i l’esforç dels restauradors que han participat al Tarragona dTapes per tal de posar en valor un dels principals actius d’aquest territori: la gastronomia.

La novena edició del Tarragona dTapes, que ha tingut lloc dels dies 14 de juny a l’1 de juliol, és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, AEHT, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i el patrocini de cervesa Moritz.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar