loader
menu

CIUTAT

Abandonat, brut i mal senyalitzat: Així es troba el camí de ronda de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 17 de juliol de 2018

Amb deixalles, mal senyalitzats, amb falta de manteniment i en alguns casos, fins i tot impracticables. Així es troben alguns trams del prop de 14 quilòmetres que formen el camí de ronda de Tarragona, que connecten la platja de l'Arrabassada fins a la Móra-Tamarit.

Foto: PdeCat

Qui ha alertat de l'abandonament d'aquest actiu del patrimoni natural de la ciutat ha estat el grup municipal del PdeCat, que també ha denunciat que els senyals instal·lats l’any 2011 “estan degradats, trencats i amb pintades que impedeixen llegir la informació”. Lamenten, a més, que el camí de ronda "tot i el seu gran valor, no rep cap mena d’actuació de manteniment des del 2011, quan es va instal·lar la senyalització”.

Per aquest motiu, el PdeCat reclamarà a l'equip de govern, mitjançant una moció al plenari previst per aquest divendres, que procedeixi a l’adequació de l'esmentat camí de ronda per evitar-ne la degradació: “També hi ha punts on el camí és molt estret i no hi ha cap element de protecció”, ha lamentat Nadal, qui també ha apuntat que "són molts els municipis costaners que ja han adequat el seu camí de ronda i ha qualificat “d’inadmissible” que a Tarragona “tinguem aquest sender, que és un autèntic balcó al mar, absolutament oblidat”.

A través de la moció, també es reclamarà que tots els trams del sender siguin accessibles, que restin en bones condicions i que s'integrin i es promocionin en els itineraris turístics de la ciutat de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar