loader
menu

CIUTAT

Cadena humana al crit de 'Carme llibertat'

El Circ Ciutat divendres, 20 de juliol de 2018

Des del Circ hem pogut estar presencialment a l’acte que ha tingut lloc aquest mateix matí davant del centre penitenciar Mas d’Enric al Catllar, on un gran nombre de persones esperàvem l’arribada de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, per cridar i demanar la seva llibertat. L’acte ha tingut lloc com a conseqüència del seu trasllat des de la presó de Figueres fins a la del Catllar.

Foto: @anctarragona

D’aquesta manera, s’ha format una cadena humana de molts metres i tothom ha rebut el vehicle policial al crit de “Carme llibertat”. Han estat només uns pocs segons mentre passaven però la intenció era mostrar el suport ciutadà i que Carme Forcadell es sentís emparada per totes les persones que han pogut assistir i que, per sort, no eren poques.

L’acte havia estat convocat a través de les xarxes socials i fins que no ha sortit de Figueres no es sabia quan arribaria al Catllar, fet que complicava la mobilitat de les persones que s’havien de desplaçar fins allà per fer força i mostrar el seu suport a la llibertat de l’expresidenta del Parlament. Però, tot i això, ha estat un acte amb molta participació.

També hem pogut parlar amb Gilbert Frigola, coordinador de l’ANC de Tarragona, qui ens ha fet unes declaracions sobre la rebuda de la Carme i de les sensacions que han tingut amb l’acte. Ens comenta que tot i l’afluència de persones que ha hagut, “la sensació ha sigut d’amargor al veure que una presidenta del Parlament que l’únic que ha fet ha estat permetre votar, ara està empresonada de forma injusta però legal. Hi ha hagut molta gent i sabem que la família agraeix les mostres de suport que els donem i, evidentment, esperem que ella hagi pogut notar també l’estima que se li té”.

Avui a la tarda, a les 19 hores, l’ANC, Òmnium i el CDR Tarragona han convocat una concentració també davant del centre penitenciari. Serà un acte més polític però també hi haurà actuacions musicals i castelleres. A més, és un acte que ha estat més promogut i s’esperen una major afluència de persones.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar