loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Nous obstacles a la mobilitat dins del Pretori

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 26 de juliol de 2018

Nova mostra de poca sensibilitat cap a les persones amb mobilitat reduïda per part de l'àrea de Patrimoni de l'Ajuntament, i novament amb el Pretori com a trist protagonista. Ara fa uns mesos, per Setmana Santa, va ser l'ascensor d'aquest mateix espai el que es va espatllar; una reparació que va trigar gairebé dos mesos a ser resolta i que va fer que les persones que van visitar aquest monument Patrimoni de la Humanitat i que tenien problemes de mobilitat, ja fos per problemes físics, o perquè anaven amb carret de nen, es quedessin amb les ganes de visitar tot el monument.

Ara, en plena temporada estival, tres quarts del mateix. En aquest cas, la plataforma que condueix fins a la sala del sarcòfag d'Hipòlit i que permet salvar els esglaons. Nou exemple de poca accessibilitat. També fa dos mesos que no funciona. Qui va fer la denúncia va ser el portaveu del Partit Demòcrata a l'Ajuntament, Dídac Nadal, via twitter:

Des de Patrimoni, també via twitter de l'Ajuntament, van respondre que la reparació s'està tramitant des de fa dues setmanes, tot recordant que la causa de que l'elevador s'hagi espatllat és pel sobrepès d'una cadira de rodes i un altre element que va aixafar l'aparell.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar