loader
menu

CIUTAT

Repsol lliura els premis de seguretat empresarial i medi ambient 2017

El Circ Ciutat divendres, 27 de juliol de 2018

Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials. L'acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2017, així com per realitzar seguiment dels Objectius per a aquest any 2018 i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s'ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2017.

Foto: Repsol

Les empreses col·laboradores premiades en l'edició d'aquest any per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat CARBONELL I FIGUERAS, GRUAS RIGAR Y SIEMSA INDUSTRIA que a l'acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat. Des de Repsol s'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d'activitats preventives dins del Complex Industrial.

Així mateix, s'ha lliurat d'un Diploma de Reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient a l'empresa ESERMAN, por la implantació de la metodologia LEAN para la millora de l’eficiència i gestió de la seguretat i el medi ambient en les operacions logístiques realitzades al C.I. de Tarragona.

La reunió ha comptat amb la presència d'aproximadament 180 assistents pertanyents a un centenar d'empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada han assistit també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

En acabar l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar