loader
menu

CIUTAT

Ballesteros continua desfullant la margarida

El Circ Ciutat dilluns, 30 de juliol de 2018

Ballesteros ha tornat a donar llargues a la pregunta de si es tornarà a presentar a la reelecció a les municipals de l'any que ve. "Encara no he fet les consultes que tocava", ha explicat el batlle durant el col·loqui que ha tingut lloc a la Cambra de Comerç sota el títol "Tarragona, del 2008 als Jocs", en què ha fet balanç des de 2008 fins a la celebració dels Jocs.

Foto: Ajuntament de TGN

El batlle socialista continua, així, desfullant la margarida i allarga la incertesa per fer un anunci que la gran majoria creu que serà que sí que es presenta, principalment pels comentaris que ha deixat anar en totes les entrevistes que li han fet, i que giren al voltant de que la gent li ho demana.

La decisió ara l'anunciarà "a principis de tardor", tot i que, segons va assegurar ell mateix durant la conferència de l'estat de la ciutat de l'any passat, ho havia d'anunciar quan quedés un any per a les eleccions; és a dir, al maig. Al maig no ho va dir. Després havia de fer-ho passats els Jocs, al juliol, cosa que tampoc ha passat. I com passa en aquesta ciutat, ja ho farà a la tardor, segurament després de Santa Tecla.

"Tinc il·lusió", ha afirmat Ballesteros, tot recordant que "no tinc motius per dir que me'n vaig perquè estic cansat. Em sento molt acompanyat, tot i que també hi ha gent que em critica".

El tic-tac continua.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar