loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

En marxa la revenda d'entrades per al Concurs de Castells

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 31 de juliol de 2018

La celeritat amb que s'han exhaurit les entrades per a la jornada de diumenge del Concurs de Castells, en poc menys de dues hores, ha anat en paral·lel amb l'inici de la revenda. I amb preus que tripliquen la tarifa amb la qual s'han posat a la venda aquest matí. L'exemple és el web milanuncios, un portal en el qual ja es poden adquirir tiquets per la jornada de diumenge.

Com sempre acostuma a passar, un cop passades pel filtre de la revenda, el preu de les entrades s'encareix. Les de graderia, que sortien per 14 euros, a la revenda es poden trobar per 40; i les de segon pis, que valien 10 euros; a la revenda en costen 35.

Així ho diu l'anunci anònim que hem trobat gràcies a un lector que ens ho ha fet saber a través de les xarxes. "Venc entrades pel concurs de diumenge de castells. Tinc 4 de segon pis i 4 de graderia. Preus: 35€ i 40€ Per entrada. Totes 8 per 260€".

1 hora i 44 minuts

Les entrades per la jornada del diumenge 7 d’octubre del XXVIIè Concurs de Castells s’han exhaurit en 1 hora i 44 minuts. A les 10 hores, l’organització ha donat a conèixer, a través de les xarxes socials oficials, els enllaços per efectuar la compra de les entrades i aleshores, han accedit prop més de 3.000 usuaris.

La primera venda s’ha realitzat a les 10:01 hores i l’última per accedir a la jornada del diumenge a les 11:44. En el primer minut de compra, s’han confirmat 3.023 entrades i en total, la mitjana d’entrades per reserva ha estat de 3,26. Pel que fa a la jornada del dissabte, en el temps que s’han exhaurit les del diumenge, s’han venut un total de 570 entrades, unes 200 més que en la compra del 2016.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar