loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Port convoca la 1a Biennal d'Art Contemporani

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 05 de juny de 2013

El Port de Tarragona, amb la finalitat de promoure i difondre els valors de creació i estètics en el món de les arts plàstiques, convoca la 1a Biennal d’Art Contemporani ExPortArt-ImPortArt.

Aquesta biennal pretén valorar la temàtica del Port, la mar i els valors econòmics, socials i culturals i ecològics de les ciutats obertes a la mar. Així mateix, es pretén donar suport als artistes i fomentar i incrementar la col·lecció artística del Port de Tarragona fent difusió de la creació contemporània.

El període de presentació de la documentació s’inicia el dia 9 de setembre i finalitza el 25 de setembre del 2013, a les 12 hores.

Amb totes les obres seleccionades se celebrarà una exposició al Tinglado 4 del Moll de Costa del 8 de novembre al 15 de desembre del 2013, i també es confeccionarà un catàleg amb les obres seleccionades.

Bases

Podran participar els/les artistes que siguin majors d’edat, que no hagin guanyat el premi d’adquisició de la biennal durant els tres últims certàmens.
El Port de Tarragona destinarà al premi adquisició la quantitat de 4.500 euros i un accèssit, amb opció de compra, amb una dotació de 1.000 euros.

La tècnica i el procediment són lliures però es demana que sigui obra de suport matèric. La temàtica haurà d’estar relacionada amb el lema de la mostra: ‘ExPortArt-ImPortArt’, és a dir, amb el Port, la mar i el seu context social i cultural.
Només s’admetran obres originals i signades, i que no hagin estat premiades en cap altre certamen.


Documents

Bases 1a Biennal Port de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar