loader
menu

CIUTAT

L'alcaldia de Tarragona, novament en mans del PP

El Circ Ciutat divendres, 03 d'agost de 2018

Com sempre passa en aquestes dates a Tarragona, Ballesteros se'n va de vacances i l'alcaldia canvia de mans durant uns dies. I com ja ve passant des de fa tres anys, des que el PSC i el PP van signar el pacte de govern, al febrer de 2016, aquesta responsabilitat recau en els populars, que tornaran a fer un petit tast de l'alcaldia.

A l'esquerra, José Luis Martín, i al seu costat, Ballesteros. Foto: circdetarragona.com

A hores d'ara, doncs, fins el proper 12 d'agost, l'alcalde de Tarragona és José Luis Martín, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament i home fort del PP al consistori després de la marxa d'Alejandro Fernández al Parlament a finals de 2016. Tot i que estarà en funcions, les potestats que té Martín són exactament les mateixes que té Ballesteros.

Martín repetirà en el càrrec després que l'any passat ja assumís l'alcaldia en funcions, també durant l'agost. Abans que Martín, i durant el primer any de pacte de govern PSC-PP, l'alcalde en funcions va recaure en Alejandro Fernández, quan encara formava part del grup municipal del PP i era el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament.

A part de ser actualment alcalde en funcions i Primer Tinent d'alcalde, Martín és Conseller de Presidència, Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació. A més, tot apunta que també serà el candidat popular a les municipals de 2019.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar