loader
menu

CIUTAT

L'EMT instal·la panells digitals per informar de l'horari de pas dels busos

El Circ Ciutat divendres, 03 d'agost de 2018

Millora per als usuaris del transport públic de Tarragona. Aquesta setmana s'han instal·lat els cinc primers panells digitals per informar dels horaris de pas dels autobusos per les parades de l’Empresa Municipal de Transports (EMT); un servei que a la ciutat de Reus ja funciona des de fa anys.

Foto: Ajuntament de TGN

Les pantalles s’han ubicat a les marquesines de Pau Casals, Hospital Joan XXIII, Països Catalans i Parc Central/Av. Roma i informen sobre el temps que triga a arribar l'autobús a la parada, sobre les incidències i avisos relacionats amb el servei. Pel seu format poden informar simultàniament de tres línies diferents en cada pantalla. L'EMT ha informat que un cop es comprovi que funcionen correctament, se n'instal·laran quinze més.

L'empresa que les instal·la és Clear Channel, d'acord a les contraprestacions i les millores aportades en el marc de la concessió que va obtenir en el concurs públic per a l'explotació publicitària de les marquesines. A banda de la instal·lació d'aquests 20 panells informatius, l'empresa també instal·larà dotze marquesines noves (dues cada any de concessió), fa la neteja i el manteniment de les marquesines, i ha instal·lat il·luminació en deu marquesines que fins ara no en tenien.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar